Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne 'U ULI 103'

Adres obiektu Os. Rybackie 103, 72-420 Dziwnów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.7
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.5
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.3
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

piotr j.
Dodano: 2016-07-02
Pobyt od: 2016-06-28 do 2016-07-02 IP: xx.21.237.194
 
 
 

Polecam wszystkim kwaterę u Pani Uli. Pokoje bardzo czyste. Blisko do plaży. Super atmosfera. Pozdrawiam Piotr z rodziną.


 
 

Marek Tomaszewski
Dodano: 2015-08-07
Pobyt od: 2015-07-23 do 2015-08-01
 
 
  

WITAM WSZYSTKICH,BYLIŚMY W TYM ROKU DRUGI RAZ,Z RZĘDU ZA ROK PONOWNIE ZAWITAMY DO PANI ULI POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM MY BYLIŚMY Z TRÓJKĄ DZIECI WSZYSCY BARDZO ZADOWOLENI,BLISKOŚĆ DO PLAŻY,CISZA SPOKÓJ POLECAM POLECAM POLECAM TOMASZEWSCY Z RYBNIKA -----POZDROWIENIA---- PANI ULU DO ZOBACZENIA !!!!!


 
 

Rudniccy z Milicza
Dodano: 2014-08-03
Pobyt od: 2014-07-12 do 2014-07-26
 

gorąco polecam. bylismy w tym roku 7 raz i za rok znowu wracamy. blisko morze, właściciele bardzo sympatyczni. morze bliziutko. wysoki standard. czyściutko. wieczorami spokojnie, cichutko. rewelacja. atmosfera super.jeździmy z dwójka dzieciaków. sa bardzo zadowoleni. naprawdę polecam. jest super


 
 

Tomaszewscy
Dodano: 2014-08-01
Pobyt od: 2014-07-21 do 2014-07-31
 

Polecam super lokalizacja domu,bliskość do szerokiej czystej plaży,czysta woda !!!!!! Pokoje,super byliśmy u pani ULI,rodziną 5 osobową wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni,za rok napewno tam będziemy wypoczywać POLECAMY !!!!! Cicha spokojna okolica Dziwnowa,blisko sklep,smażalnia ryb,coś pięknego,przemiła właścielka PANI ULA------ POZDRAWIAMY ------- Tomaszewscy z dziećmi


 
 

krysia z kazimiezem z janczewa
Dodano: 2014-05-03
Pobyt od: 2014-05-31 do 2014-06-14 IP: x.172.246.180
 
 
 

Zbliza sie Czerwiec i jak co roku jedziemy do Dziwnowa na osiedle rybackie 103 ,do kochanej uli To juz bedzie ponad 12 lat. Czerwiec i Wrzesien zarezerwowany. Nie zadne wakacje na karaibach czy Grecji ,tylko w malej uliczce pare krokow na plaze.smochud parkujemy na 2 tygodnie samochod.Ula wita nas z usmiechem i odpoczywamy.Atmosfera jest wspanila -wieszorny grill a rano na plaze w stroju bikini i na bosaka, bo bardzo blisko i nie warto sie ubierac


 
 

BARBARA HERDZINA
Dodano: 2013-08-13
Pobyt od: 2013-07-27 do 2013-08-09
 
 
    

Bardzo polecam noclegi u Pani ULI,PIĘKNA LOKALIZACJA,blisko bardzo do morza,pokoje przepiękne ,czułam się jak w domu,czysto i pięknie.Pani Ulu bardzo dziękujemy,ze mogliśmy u Pani być.Jak nocleg w Dziwnowie to tylko tam,na pewno pojadĘ jeszcze.


 
josef lydia nischik
Dodano: 2012-06-10
Pobyt od: 2012-06-02 do 2012-06-09
 

wszstkich serdecznie witamy i pozdrawiamy ktorzy odwiedzaja te strone i odwiedzaja,pani Ule i mozemy potwierdzic,wszystkie wpisy ze naprawde jest bardzo super,pokoje,super czyste atmosfera mila i naprwde z pania Ula mozna konie krasc i o wszystkim i na wszytkie tematy pogadac.do plazy nad mozem mozna nawet na rekach dojsc bo tak blisko jest! a wiec polecamy wszystkim pobytu U.p.Uli bo nprwde mila i synpatyczna super kobita.Pozdrowienia dla Pani Uli od rodz.z berlina


 
GABINECKA
Dodano: 2011-11-03
Pobyt od: 2011-07-03 do 2011-07-10
 

U PANI ULI JEST SUPER .WSZYSTKIM POLECAM ,JEST CZYŚCIUTKO ,MILUTKO I SYMPATYCZNIE. PANI ULA WSPANIAŁA BABKA. WSZYSTNIM POLECAM. POZDROWIENIA DLA PANI ULI OD RODZINY GABINECKICH Z WAWROWA KOŁO GORZOWA WLKP.


 
Jola z mężem z Siemianowic Śl.
Dodano: 2011-09-26
Pobyt od: 2011-09-07 do 2011-09-18
 

Serdecznie polecam pobyt u Pani Uli, rzeczywiście warto!!! Gospodyni baaardzo sympatyczna i gościnna, pokoje czyściutkie i ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku:-) Pozdrowionka dla Pani Uli!


 
Paulina (wiadomo z Wałbrzycha)
Dodano: 2011-09-10
Pobyt od: 2011-08-14 do 2011-08-29
 

I kolejny urlop minął u Pani Uli. Nic się nie zmieniło. Jest super!!!!!Rodzinna atmosferka, dobra wyżerka oraz wspaniałe wieczorne rozmowy z Panią Ulą. Wszystkim niedowiarkom polecam kwatery u Pani Uli!!!!!! Będziecie chcieli wracać w to miejsce co roku!!!! Ja już byłam czwarty rok z rzędu i tylko żałuję, że jeżdzę tam tylko raz w roku. A tyle znajomych, których się u Niej poznaje i utrzymuje kontakt -bez opisania. To co na zdjęciach to totalna prawda. A morze na wyciągnięcie ręki. Buziaki dla Pani Uli, Agi, i Pana Jurka oraz wszytkich, których poznałam właśnie u Uli


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie